Logo del centre cívic
Novetat!!
CINEFÒRUM Projecció + col.loqui de la pel·lícula "Un verano para matar"

Dijous 14 de desembre 18.30 a 21h

14 de desembre de 2023

Espai: Sala 6 CR

Amb la presentació prèvia per part de Paco Marín, director de fotogràfia jubilat del barri de la Marina i Ruíz de Villalobos. Tots dos amants del cine social dels anys 60, 70 i 80.

Sinopsis: Un nen de sis anys presencia com el seu pare és assassinat en una piscina per tres homes. Anys després, els líders principals del crim organitzat internacional van sent assassinats per un jove desconegut...

Preu: Gratuït

Dijous
14/12/2023

Abans d'inscriure't 

Les inscripcions per activitats i espectacles gratuïts es podran fer 15 dies abans de l'esdeveniment; recorda que pots fer fins a un màxim de 4 reserves al teu nom.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. Les persones amb discapacitat, depenent del grau, poden gaudir d'un 30, d'un 50 o d'un 75% de descompte. Les persones en situació d'atur poden gaudir d'un 50% de descompte. Aquí trobaràs més informació.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió cívica:
Unio entitats de la Marina | Mare de Déu de Port, 363
info@entitatslamarina.org

Centre Cívic
CENTRE CIVIC CASA DEL RELLOTGE

Passeig de la Zona Franca, 116
08038 Barcelona
934322489
informacio@casadelrellotge.net

Logo Miram Cloud