Logo del centre cívic
Novetat!!
"LAS MUJERES SOSTIENEN EL CIELO” (Women Hold Up The Sky)

Dijous 25 de gener 19 a 20.30h

25 de gener de 2024

Espai: Sala 6 CR

Projecció i col·loqui del documental que explica la història d'activistes afectades per la mineria i altres formes extractives a gran escala als països de Sud Àfrica, Uganda i la República Democràtica del Congo (RDC), on es fan visibles els enllaços entre la lluita de resistència en defensa de la terra i les lluites per recuperar la sobirania sobre els seus drets, cossos i vides.

Duració del documental: 35,5 minuts.
Idioma: Varis idiomes.
Subtítols: Castellà.

Conversa posterior dinamitzada per CooperAcció
Women Hold Up the Sky (Las mujeres sostienen el cielo) es una pel.lícula de WoMin (WOMEN AFRICAN ALLIANCE). Aquest col.lectiu és una aliança d’organitzacions que s’extendeixen per tot el continent Africà i que treballa conjuntament amb moviments regionals i locals, amb organitzacions de dones i comunitats afectades per la mineria. Las mujeres sostienen el cielo (Women Hold Up the Sky) explica la història de com les activistes afectades per la mineria i altres formes d'extracció a gran escala a Sud-àfrica, Uganda i la República Democràtica del Congo (RDC) estan profundament compromeses amb la resistència i la lluita activa per a recuperar el control de les seves terres, els seus drets, els seus cossos i les seves vides. En un viatge entre aquests tres països, aquest documental revela les experiències i l'activisme de les dones en tres països africans, però compte també una història molt més àmplia sobre la contínua explotació dels recursos naturals i la marginalització de les comunitats en situació de pobresa, i de les dones en particular.

Preu: Gratuït

Dijous
25/01/2024

Abans d'inscriure't 

Les inscripcions per activitats i espectacles gratuïts es podran fer 15 dies abans de l'esdeveniment; recorda que pots fer fins a un màxim de 4 reserves al teu nom.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. Les persones amb discapacitat, depenent del grau, poden gaudir d'un 30, d'un 50 o d'un 75% de descompte. Les persones en situació d'atur poden gaudir d'un 50% de descompte. Aquí trobaràs més informació.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió cívica:
Unio entitats de la Marina | Mare de Déu de Port, 363
info@entitatslamarina.org

Centre Cívic
CENTRE CIVIC CASA DEL RELLOTGE

Passeig de la Zona Franca, 116
08038 Barcelona
934322489
informacio@casadelrellotge.net

Logo Miram Cloud