Logo del centre cívic
#Mazodiva
Logo de l'activitat #Mazodiva

Divendres 20:00 a 21:30

23 de desembre de 2022

Espai: Sala Maremar

Artista: Sil de Castro

L'actriu, còmica i mestra de cerimònies, Sil de Castro, revisa l'stand-up comedy més pur i el porta a un llenguatge teatral amb picades d'ullet cabareteres.

A través de la interacció constant amb el públic i mitjançant un humor fresc, descarat i canalla, l'artista valenciana porta al circuit els seus somnis, els seus desitjos, traumes, anècdotes i les seves aventures i desventures; i ho fa amb una resposta molt ràpida a tot el que esdevingui, que converteix cada actuació en una experiència única.

Preu: Gratuït

Divendres
23/12/2022

Abans d'inscriure't 

Les inscripcions per activitats i espectacles gratuïts es podran fer 15 dies abans de l'esdeveniment; recorda que pots fer fins a un màxim de 4 reserves al teu nom.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. Les persones amb discapacitat, depenent del grau, poden gaudir d'un 30, d'un 50 o d'un 75% de descompte. Les persones en situació d'atur poden gaudir d'un 50% de descompte. Aquí trobaràs més informació.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió cívica:
Unio entitats de la Marina | Mare de Déu de Port, 363
info@entitatslamarina.org

Centre Cívic
CENTRE CIVIC CASA DEL RELLOTGE

Passeig de la Zona Franca, 116
08038 Barcelona
934322489
informacio@casadelrellotge.net

Logo Miram Cloud