Logo del centre cívic
Bombea!
Logo de l'activitat Bombea!

Divendres 20:00 a 20:55

28 d'octubre de 2022

Espai: Sala Maremar

Artista: Cia. La Pulpa

Benvinguts a un espectacle de clown, directe, senzill i divertit, amb una estètica molt cuidada. Bombea! ens parla de com són les relacions entre les persones i de la necessitat de cuidar-les. Aconsegueix transmetre i fer còmplice d'això a petits i grans en un viatge intergeneracional amb un sorprenent final.

“L'important no és el camí sinó amb qui peles les patates”, diu el President Vistaro durant l'espectacle. La seva companya Esperanza, una encantadora i gegantina euga troiana, ens sorprèn amb la seva cua de catapulta i els seus efectes d'espurnes.

I el públic? Doncs segurament acabarà teixint complicitats amb els pallassos perquè, molt probablement, acabaran pelant patates junts!

Preu: Gratuït

Divendres
28/10/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió cívica:
Unio entitats de la Marina | Mare de Déu de Port, 363
info@entitatslamarina.org

Centre Cívic
CENTRE CIVIC CASA DEL RELLOTGE

Passeig de la Zona Franca, 116
08038 Barcelona
934322489
informacio@casadelrellotge.net

Logo Miram Cloud