Logo del centre cívic
El rey del Gurugú
Logo de l'activitat El rey del Gurugú

Dijous 18:00 a 19:00

15 de febrer de 2024

Espai: Sala Maremar

Artista: La Nave Va

Al Marroc, el Mont Gurugú és un lloc de pas, la sala d'espera del paradís, en què els immigrants subsaharians viuen en unes condicions molt precàries i permanentment a l'aguait dels atacs de la policia que s'hi acarnissa. El Gurugú és una terra de frontera. Però també és un lloc on es demostra la solidaritat entre els immigrants, el motor que els encoratja a continuar resistint.

El rey del Gurugú mostra el drama sempre actual d'aquesta immigració, però ho fa des dels ulls d'un gos que n'és testimoni, amb una mirada lúcida i alhora desconcertada, i a més fent que l'obra sigui una experiència d'immersió per al públic; dirigint-se als espectadors com si fossin un grup nou d'immigrants acabats d'arribar al Gurugú en un espai escènic pràcticament despullat, on els assistents seuen a sobre de mantes i caixes de fusta.

La Nave Va torna al Barcelona Districte Cultural, en aquesta ocasió amb un espectacle on els límits entre realitat i ficció es difuminen, amb una obra que es va estrenar al Festival Temporada Alta del 2016 i que ha girat per Catalunya i Espanya.

Espectacle per a més de 16 anys.

Preu: Gratuït

Preu Tarifa persones amb discapacitat - Descompte 30%: Gratuït

Preu Tarifa persones amb discapacitat - Descompte 50%: Gratuït

Preu Tarifa persones amb discapacitat - Descompte 75%: Gratuït

Preu Targeta persones en situació d'atur - Descompte 50%: Gratuït

Dijous
15/02/2024

Abans d'inscriure't 

Les inscripcions per activitats i espectacles gratuïts es podran fer 15 dies abans de l'esdeveniment; recorda que pots fer fins a un màxim de 4 reserves al teu nom.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. Les persones amb discapacitat, depenent del grau, poden gaudir d'un 30, d'un 50 o d'un 75% de descompte. Les persones en situació d'atur poden gaudir d'un 50% de descompte. Aquí trobaràs més informació.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió cívica:
Unio entitats de la Marina | Mare de Déu de Port, 363
info@entitatslamarina.org

Centre Cívic
CENTRE CIVIC CASA DEL RELLOTGE

Passeig de la Zona Franca, 116
08038 Barcelona
934322489
informacio@casadelrellotge.net

Logo Miram Cloud