Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Tallers Monogràfics)

Novetat!!
CREACIÓ D’UN MARC FOTOGRÀFIC

Dilluns 3 de juny 18 a 20h

3 de juny de 2024

Espai: PUNT MULTIMÈDIA

Dilluns creatiu: Per a celebrar el pas del temps i el nostre aniversari, amb el Punt Multimèdia de la Marina et proposem crear un marc fotogràfic amb la talladora làser. A més, t’oferim la possibilitat d’imprimir el teu retrat amb una impressora Bluetooth.

Amb motiu de la celebració del 40è aniversari de la Casa del Rellotge.

Preu: 10,91 € (IVA inclòs)

Dilluns
03/06/2024
Novetat!!
MOBLES VELLS COM NOUS

Dijous 16 de maig 18 a 20.30h

16 de maig de 2024

Espai: Sala 6 CR

CICLE RECICLA'T

Aprenem a restaurar mobles en mal estat. En aquest taller aprendrem a millorar de forma senzilla els mobles vells de casa. A més a més també aprendrem consells per reparar rascades, potes trencades, portes trencades...

Pots trobar més informació a la web de Cercle Zero https://cerclezero.cat/ o bé a la web de l'Ajuntament Tallers i festes de reparació | Neteja i Residus | Ajuntament de Barcelona

Preu: Gratuït

Dijous
16/05/2024

Abans d'inscriure't 

Les inscripcions per activitats i espectacles gratuïts es podran fer 15 dies abans de l'esdeveniment; recorda que pots fer fins a un màxim de 4 reserves al teu nom.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. Les persones amb discapacitat, depenent del grau, poden gaudir d'un 30, d'un 50 o d'un 75% de descompte. Les persones en situació d'atur poden gaudir d'un 50% de descompte. Aquí trobaràs més informació.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió cívica:
Unio entitats de la Marina | Mare de Déu de Port, 363
info@entitatslamarina.org

Centre Cívic
CENTRE CIVIC CASA DEL RELLOTGE

Passeig de la Zona Franca, 116
08038 Barcelona
934322489
informacio@casadelrellotge.net

Logo Miram Cloud