Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Arts Escèniques)

Novetat!!
ANA Y SERAFÍN, INQUILINOS DE LA PERIFÉRIA

Divendres 18 de març de 20 a 21

18 de març de 2022

Espai: Sala Pepita Casanellas

Teatre a càrrec de la Factoría LosSánchez i la Nave Va Ana i Serafín, els meus pares, arriben a Barcelona l’any 1962, fugint d’una Còrdova pobra. Arriben a Barcelona de nit, amb una maleta i un matalàs com a única pertinença. Sempre vivint en la perifèria de la societat, malgrat tot són feliços, malgrat la pobresa, la demència…

Preu: 3,00 € (IVA inclòs)

Divendres
18/03/2022
ANEM A CAÇAR UN ÓS (i altres contes breus) - 3 curtmetratges
Logo de l'activitat ANEM A CAÇAR UN ÓS (i altres contes breus) - 3 curtmetratges

Diumenge de 12:00 a 12:47

24 d'abril de 2022

Espai: Sala Maremar

Artista: Petit Cineclub

Anem a caçar un ós

Has anat mai a caçar un ós ben gros? Cinc germans aprofiten que els seus pares marxen de casa per sortir a l'aventura, travessen un camp ple d'herba…, un riu ple d'aigua…i un bosc ple d'arbres. Tot semblen molt decidits a trobar l'ós i saben del cert que no els farà gens de por.  

Càries màgiques  

En Topets i en Taquetes passen el dia menjant dolços: un bombó farcit de xocolata, caramels, piruletes que pinten la llengua… però és evident que després d'aquest banquet hi haurà conseqüències per a les seves dents. 

Aston i els regals 

A l'Aston li agrada molt regalar coses a la seva mare i al seu pare, tant que no pot evitar embolicar tots els objectes que troba per casa. 

Preu: Gratuït

Diumenge
24/04/2022
CELEBRARÉ MI MUERTE
Logo de l'activitat CELEBRARÉ MI MUERTE

Divendres de 20:00 a 21:00

29 d'abril de 2022

Espai: Sala Maremar

Artista: PRODUCCIÓN: MARCOS HOURMANN

El 28 de març de 2005 la vida del cirurgià Marcos Hourmann va canviar per sempre. De matinada, una pacient de més de 80 anys va arribar al servei d'urgències de l'hospital on treballava. Sotmesa a un gran patiment físic, el pronòstic només li donava unes hores d'esperança de vida.
La pacient i la seva filla li van demanar que acabés definitivament amb el seu patiment. Marcos, saltant-se tot protocol mèdic, li va injectar 50 mg de clorur de potassi a la vena. Va morir als pocs minuts. I Hourmann va fer quelcom que mai no havia fet ningú en aquest país: va deixar escrit a l'informe què havia passat.
Pocs mesos després, Marcos rebia una notificació del jutjat: estava acusat d'homicidi. És l'eutanasia un assasinat? És ética? És just tractar a Marcos d'assasi? 
Totes aquestes preguntes es plantejaran a l'escenari i el públic emetrà el veredicte.
Arriba al Barcelona Districte Cultural l'obra documental de Marcos Hourmann, el primer metge condemnat a Espanya per eutanàsia, interpretada per ell mateix i dirigida per Alberto Sant Joan i Víctor Morilla.

La crítica ha escrit:

“Crec que Celebraré mi muerte és una proposta diferent que, a la nostra ciutat, poques vegades hem vist. Teatre documental que ens parla d'un tema social i molt actual i que, abans de res, defensa el dret a viure. Perquè la mort forma part de la vida, veritat?”
(ELIA TABIENCA, ESPECTÁCULOS BCN)
https://www.espectaculosbcn.com/critica-celebrare-mi-muerte-teatro-del-barrio/

“Celebraré mi muerte consigue una platea en la que se oyen asentimientos y negaciones, en las que los tres minutos para dictar sentencia se convierten en un ágora de preguntas y respuestas, algunas en voz alta, otras en silencio mientras miramos el suelo o el techo de la sala. La muerte como parte indivisible de la vida, la decisión de perderle el miedo o mirarla de reojo.”
(MOISÉS C.ALABAU, EN PLATEA)
https://recomana.cat/obres/celebrare-mi-muerte/critica/programar-la-propia-mort-i-la-dels-altres
 

Preu: Gratuït

Divendres
29/04/2022
Novetat!!
GREBALARIAK

Divendres 18 de febrer de 20 a 21.15 h

18 de febrer de 2022

Espai: Sala Pepita Casanellas

Música. Presentació del nou disc del trompetista Juan de Diego. Amb Toni Vaquer al piano, Ramon Prats a la batería i Martin Leiton al contrabaix. Grebalariak (Els vaguistes). Errabaljazz, 2021, És el nou disc del trompetista Juan de Diego. 10 composicions que fan un homenatge al 100 aniversari de la vaga de la Canadenca. Un concert d’homenatge, compromís i plaer sonor.

Preu: 3,00 € (IVA inclòs)

Divendres
18/02/2022
  Anterior123Següent

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió cívica:
Unio entitats de la Marina | Mare de Déu de Port, 363
info@entitatslamarina.org

Centre Cívic
CENTRE CIVIC CASA DEL RELLOTGE

Passeig de la Zona Franca, 116
08038 Barcelona
934322489
informacio@casadelrellotge.net

Logo Miram Cloud